Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii mentenanta cladiri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vrei sa reamenajezi, sa intretii sau sa extinzi un spatiu existent ? Serviciul de mentenanta este conceptul ideal pentru intretinerea economica a cladirilor civile si industriale. Iti asigura o viteaza de reactie rapida, flexibilitate maxima, costuri reduse, personal calificat si echipat corespunzator. Este un concept unic in piata, venit ca un raspuns la necesitatile pietei actuale.

Nu mai pierde timpul cu transmiterea si analiza de ofere catre diversi subcontractori, nu mai pierde bani incercand sa iti angajezi personalul propriu pentru executarea lucrarilor de mentenanta dorite! Suna-ne si vei beneficia de avantajele acestui serviciu.


Descrierea serviciului
Preocuparea permanenta pentru dezvoltarea serviciilor pe care le oferim in domeniul constructiilor, a dus la infiintarea departamentului de mentenanţă.
Oferim serviciul de mentenanţă a constructiilor: instalatii sanitare, instalatii de incalzie, reparatii ce trebuiesc efectuate periodic asupra cladirii.
Proprietarii cladirilor care doresc sa-si externalizeze serviciul de intretinere pot contracta serviciul de mentenanţă.

Scopul serviciului
Serviciul de mentenanţă are ca scop functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva si corectiva. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si la scaderea disfunctionalitatilor.

Tipuri de mentenanţă
Mentenanţa preventiva are un plan de actiuni urmarind prevenirea avariilor echipamentelor, proiectat sa asigure si sa mentina buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor uzate inaintea defectarii lor.

Mentenanţa preventiva presupune controale periodice, revizii la intervale stabilite de normative sau producatori, schimburi de materiale consumabile, lubrifiere.

Mentenanţa corectiva se impune pentru remedierea imediata a unei defectiuni, aparuta accidental. Principalele activitati constau in repararea, sau inlocuirea pieselor defecte.

Departamentul mentenanţă cuprinde:

• Echipe de interventie care asigura interventii in situatii de urgenta, pentru remedierea avariilor in timpul cel mai scurt, sprijina operatorii de echipamente (fochisti, supraveghetori, paza) pentru diverse situatii neprevazute privind echipamentele, instalatiile etc., executa lucrari de reparatii curente si capitale;
• Dispecerat cu personal cu abilitati comunicationale avansate si o buna cunoastere a clientilor; orice eveniment este inregistrat si verificat in detaliu iar masurile sunt initiate operativ si sigur, fiind sprijinite pana la rezolvarea efectiva a problemelor.

Dispeceratul asigura: remedierea in timp optim a oricaror defecte aparute, permanenta monitorizare a echipelor de interventie si revizie, coordonarea actiunilor care sa permita interventiile rapide in cladire, primirea tuturor cererilor in ceea ce priveste solicitarile de interventii sau reparatii. Toate informatiile sunt colectate la dispecerat care are un numar unic de telefon si o persoana de contact

Avantajele utilizarii serviciului:

• Reducerea costurilor cu intretinerea, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor
• Reducerea costurilor pentru utilitati (apa, gaze, energie electrica) prin eliminarea pierderilor
• Program de mentenanta definit pentru fiecare tip de instalatie
• Rapoarte periodice (cu posibilitate online)
• Siguranta proprietatii, controlul si eliminarea rapida a problemelor de intretinere, fara disconfortul creat de situatii limita si cautari de moment a unui prestator de servicii in instalatii.
• Servicii profesionale, de calitate, efectuate de catre personal specializat.

Peturi negociabile in functie de dimensiunile spatiului si de activitatile efectuate.
Din Gura in Gura